Skip to main content

Shop jouw nieuwe
scheenbeschemers

Fight2Win icon bokshandschoenen

Scheenbeschermers

Onze keuze voor volwassen mannen en vrouwen

We krijgen vaak de vraag welke bokshandschoenen nu echt goed zijn. Daar kunnen we heel duidelijk in zijn. Alle producten die we verkopen zijn door ons zelf getest en daar staan we dan ook 100% achter. Natuurlijk hebben we wel onze eigen persoonlijke favoriete handschoenen.

Als je gaat beginnen met kickboksen, thaiboksen, boksen of bokszaktraining dan zijn de XPRT bokshandschoenen een super goede keuze. Deze 100% leren bokshandschoenen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en kosten slechts € 59,95. De pasvorm is super goed en door de stevige vulling zijn je handen goed beschermd.

Thaise topkwaliteit: Twins Special

Als je wat extra budget ter beschikking hebt, dan raden we de Twins BGN bokshandschoenen aan. Het grote voordeel van dit model is de padding op de handpalm. Hierdoor heb je extra bescherming en ook direct een optimale pasvorm. Door die extra padding zitten je handen perfect omsloten en voelt het net als een verlenging van je handen. En dat is precies wat je wilt. Daarnaast zijn deze Twins bokshandschoenen gemaakt van een topkwaliteit leer. We verkopen dit model al meer dan 10 jaar en door de jaren heen hebben we louter positieve feedback gekregen. Kortom, een echte topper!

Pushing Limits. Hayabusa: hét populairste topmerk

Veruit de meest populaire en best verkochte bokshandschoenen van de afgelopen tijd zijn de Hayabusa T3 en T3-LX. En dat is niet zo vreemd: tweemaal verkozen tot beste bokshandschoenen door Men’s Health Magazine en een ronduit fantastische fitting en polsondersteuning. Het grote voordeel van de Hayabusa bokshandschoenen zijn de dubbele klittenbandsluitingen die de polsen muurvast zetten en ondersteunen bij elke stoot. Hierdoor heb je extra versteviging en ook direct een stevige pasvorm. Daarnaast zijn deze Hayabusa bokshandschoenen gemaakt van gepatenteerd Vylar-2 synthetisch leer (T3) of topkwaliteit Italiaans volnerf leer (T3 LX). We verkopen dit model bij de vleet en hebben ook daadwerkelijk alle kleuren en maten in voorraad! Een echter verkooptopper die alle hype waarmaakt!

Premium bokshandschoenen: Cleto Reyes, choice of champions

Het neusje van de zalm zijn de klassieke Cleto Reyes bokshandschoenen. Deze premium handschoenen zijn met de hand gemaakt in Mexico en ieder model voorzien van een unieke productiestempel. Deze premium leren bokshandschoenen ademen vakmanschap uit en zijn de Rolls Royce onder de handschoenen. De vulling is voorzien van paardenhaar en dit zijn de bokshandschoenen die gedragen zijn door boks legendes als Mike Tyson en Muhammed Ali. De vulling past zich na gebruik aan aan de pasvorm van ieders eigen hand en zijn een waar genot om te gebruiken. Als serieuze sporter verdienen deze bokshandschoenen gewoon de aandacht. Ieder detail toont de aandacht en liefde waarmee deze fantastische bokshandschoenen gemaakt zijn.

Het beste van het beste: Winning

Wij zouden Fight2Win niet zijn als we sinds kort zelfs de overtreffende trap van alles op het gebied van bokshandschoenen in huis hebben: Winningbokshandschoenen . Deze bijzonder exclusieve handschoenen zijn met de hand gemaakt in Japan volgens hun zeer strenge traditie. De wachttijd voor deze extreem gelimiteerde bokshandschoenen is minimaal 6 maanden en alles is simpelweg 200% perfect. Japanners staan bekend om hun nastreven van perfectie!. Deze mega exclusieve leren bokshandschoenen zijn het toonbeeld van authentiek vakmanschap. De handschoenen staan op Internet bekend als “pillows”, simpelweg hoe zacht ze aan je handen voelen en de superieure demping en binnenkant. Wij hebben een zeer beperkt aantal op voorraad, aangezien de productietijd en invoer heel lang is. Deze handschoenen verkopen wij niet online en uitsluitend op afspraak in onze winkel.

Made in Italy: Boxia Italy

Sinds 2021 hebben wij nog een primeur: Boxia Italy. Dit is de enige bokshandschoen in ons assortiment die in het geheel gemaakt is in Europa. Door niemand minder dan ambachtelijke Italiaanse vaklieden. Deze bokshandschoenen zijn van superieure kwaliteit en gemaakt van 100% Italiaans runderleer, maar toch nog op een betaalbaar niveau. Wij twijfelden dan ook geen moment toen ons gevraagd werd om deze aan te gaan bieden in ons toch al zeer complete assortiment. Neem een kijkje naar deze geweldige en exclusieve Italiaanse bokshandschoenen: Boxia Italy.

Het is belangrijk om de juiste maat bokshandschoenen te kiezen. We hebben een handig overzicht gemaakt zodat iedereen, kind, man en vrouw, de juiste keuze kan maken.

[yl_gloves_page_ending]