Skip to main content

Fairtex scheenbeschermers

Ben je op zoek naar Fairtex scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Fairtex scheenbeschermers in ons assortiment!

Fairtex scheenbeschermers zijn gemaakt in de bakermat van het Muay Thai: Thailand. Fairtex is wereldwijd bekend en gerenommeerd om hun unieke trainingskamp én topkwaliteit producten. Booster is onlangs een samenwerking aangegaan met dit Thaise topmerk en het gevolgd daarvan is een geweldige lijn muay thai en kickboks producten voor de Europese markt.

Fairtex kickboks scheenbeschermers worden altijd uitvoerig getest door alle topvechters in hun eigen trainingskamp in Pattaya, Thailand.

Fairtex heeft een zeer stricte kwaliteitscontrole op alle vechtsportartikelen die ze leveren, waardoor het merk een ongeëvenaarde reputatie in de kickbokssport heeft opgebouwd.

Fairtex scheenbeschermers: dames en heren modellen

  • Fairtex FXB-SG – advanced

Fairtex kickboks scheenbeschermers

Het FXB-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Wij vinden het een enorm prettige en stevige scheenbeschermer door de prettige en heel stevige pasvorm in combinatie met 2 hook-en-loop sluitingen en 2 elastieken. De Fairtex x Booster scheenbeschermers hebben elastieken zowel onder de voet als achter de achillespees.

Wil je de Fairtex scheenbeschermers liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie scheenbeschermers van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Fairtex scheenbeschermers bij Fight2Win

Beschermende vulling

Fairtex scheenbeschermers zijn gevoerd met een enorm stevige vulling. Op de voorzijde is er een extra laag bescherming aangebracht.

Klittenbandsluiting

Fairtex staat bekend om haar perfecte klittenbandsluiting. Door de aanpasbare sluiting aan de achterkant blijven Fairtex scheenbeschermers perfect op hun plaats zitten.

Voetbescherming

Naast bescherming van het scheenbeen is ook je wreef goed beschermd tegen de harde trappen waar Muay Thai bekend om staat.

Klantenbeoordeling

Fairtex scheenbeschermers

[yl_get_average_attribute_rating category=’scheenbeschermers’ attribute=’brand’ terms=’fairtex’]