Skip to main content

Hayabusa scheenbeschermers

Ben je op zoek naar Hayabusa scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse Hayabusa scheenbeschermers in ons assortiment!

Hayabusa scheenbeschermers zijn net als alle andere gear van dit topmerk van de allerhoogste kwaliteit en maken maximale prestaties mogelijk. Alle producten van Hayabusa – waaronder ook de kickboks scheenbeschermers en MMA scheenbeschermers – zijn ontwikkeld aan universiteiten in de VS in samenwerking met de allerbeste gyms. Bij Fight2Win kun je alle Hayabusa scheenbeschermers kopen.

De scheenbeschermers van Hayabusa zijn gemaakt om op hun plaats te blijven ongeacht je trainingsintensiteit. De T3-scheenbeschermers zijn te stellen met twee aanpasbare banden en zijn gevoerd met honderden siliconen kralen. Deze kickboks scheenbeschermers bieden de ultieme antislip pasvorm. De verlengde buitenste vulling zorgt daarbij voor nog meer bescherming van de scheenbenen.

Hayabusa heeft een zeer consequente kwaliteitscontrole op alle scheenbeschermers en andere fighting gear, waardoor het merk een onberispelijk begrip in de kickboks en MMA wereld is geworden. Hayabusa levert uitsluitend producten in het hoogste segment voor de beste en meest veeleisende vechters. Uiteraard ook gewoon voor mensen die niet zo ver gevorderd zijn, maar die hun veiligheid en bewegingsvrijheid belangrijk vinden.

Hayabusa scheenbeschermers: de modellen

  • Hayabusa T3 – advanced (stand-up fighting)
  • Hayabusa T3 LX – premium (stand-up fighting)
  • Hayabusa T3 MMA – advanced (MMA fighting)

Hayabusa T3 kickboks scheenbeschermers

Het T3-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen, of thaiboksen. Wij vinden dit het fijnste model van Hayabusa voor kickboksen door de enorme aandacht die aan alle details is besteed. De voering heeft siliconen kralen waardoor de scheenbeschermers niet kunnen gaan schuiven bij bezwete scheenbenen. Verder is het de enige scheenbeschermer met een echt verschil tussen links en rechts. Ook is er een extra stuk elastiek onder de voet bevestigd waar scheenbeschermers normaal overgaan in de stikranden van de voet. Dit om de levensduur van de elastieken aanzienlijk te vergroten.

Hayabusa T3 LX Premium

Het LX-model de premium versie van de normale T3 en de enige scheenbeschermer die in volledig leer is uitgevoerd. Deze is uitgebracht in dezelfde bruine kleur als de Retro LX bokshandschoenen. Zeer binnenkort zal daar de donkerrode Crimson LX-versie bijkomen. Ook hiervan zijn mooie bijpassende Hayabusa LX bokshandschoenen te koop, zodat je een geweldig mooie kickboks set kunt samenstellen.

Hayabusa T3 MMA

Dit is het MMA-model van de T3 scheenbeschermers van Hayabusa. Deze zijn als enige scheenbeschermer in ons assortiment specifiek ontwikkeld voor MMA-vechters. Ze bieden de maximale bescherming van een reguliere topkwaliteit kickboks scheenbeschermer en combineren dit met de slanke pasvorm van een kousmodel scheenbeschermer. Hierdoor is deze scheenbeschermer te gebruiken voor zowel grondvechten, MMA als stand-up fighting.

Het merk Hayabusa

Hayabusa® is een marktleider wereldwijd op het gebied van materialen voor diverse gevechtssporten met een grote achtergrond en ervaring in het Mixed Martial Arts (MMA). De materialen zijn wereldwijd verkrijgbaar via speciaal geselecteerde distributeurs en staan garant voor top-notch gear. Lees er meer over op de merkpagina van Hayabusa. Of bekijk onze gehele Hayabusa collectie online.

Wil je de Hayabusa scheenbeschermers liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie scheenbeschermers van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
Hayabusa scheenbeschermers bij Fight2Win

Beschermende vulling

Hayabusa scheenbeschermers zijn gevoerd met honderden siliconen kralen. Deze siliconen kralen veren mee met de directe impact zodat er extra demping wordt gegenereerd.

Klittenbandsluiting

Hayabusa staat bekend om de geweldige pasvorm. Door de aanpasbare sluiting aan de achterkant blijven Hayabusa scheenbeschermers perfect op hun plaats zitten.

Voetbescherming

Naast bescherming van het scheenbeen is ook je wreef goed beschermd. Het elastiek onder de voet is van unieke kwaliteit.

Klantenbeoordeling

Hayabusa scheenbeschermers

[yl_get_average_attribute_rating category=’scheenbeschermers’ attribute=’brand’ terms=’hayabusa’]

Hayabusa scheenbeschermers bij Fight2Win