Skip to main content

King Pro Boxing scheenbeschermers

Ben je op zoek naar King Pro Boxing scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse King Pro Boxing scheenbeschermers in ons assortiment!

Ben je op zoek naar King scheenbeschermers? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres. Wij hebben alle scheenbeschermers voor kickboksen en thaiboksen van dit topmerk in ons assortiment! Ze staan bekend om hun topkwaliteit, lichte gewicht en pasvorm.

King Pro scheenbeschermers: Made in Thailand

Scheenbeschermers van King Pro Boxing zijn gemaakt in de bakermat van het Muay Thai: Thailand. King is hét muaythai, kickboks- en thaiboks merk bij uitstek. Wereldwijd bekend en gerenommeerd om hun topkwaliteit handgemaakte producten. Het merk draagt de nationale trots mee en heeft daarom ook een enorme reputatie wereldwijd.

Waar kan men beter beschermers testen dan in het moederland van het Thaiboksen? Alle producten van King Pro Boxing voor kickboksen en muay thai worden altijd uitvoerig getest door topvechters in Thailand en staan bekend om hun geraffineerde kwaliteit en pasvorm.

Kickboks scheenbeschermers voor kinderen, dames en heren

De scheenbeschermers zijn gemaakt om op hun plaats te blijven ongeacht je trainingsintensiteit en niveau. King Pro Boxing heeft kickboks scheenbeschermers voor kinderen, junioren en volwassenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende materialen. Bij Fight2Win kun je alle modellen kopen.

King scheenbeschermers zijn gemaakt om op hun plaats te blijven ongeacht je trainingsintensiteit en niveau. King Pro Boxing heeft kickboks scheenbeschermers voor kinderen, junioren en volwassenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en van verschillende materialen. Bij Fight2Win kun je alle King kickboks scheenbeschermers kopen.

King Pro is een paar jaar geleden nieuw leven ingeblazen door Booster en is onafhankelijk van het merk TopKing. King Pro biedt betaalbare kwaliteit en een modern design. King Pro levert scheenbeschermers in diverse categorieën voor kinderen, voor beginners en voor gevorderde kickboksers. De SG-modellen – de toplijn van King Pro – staan bekend als één van de stevigste scheenbeschermers die verkrijgbaar zijn.

King Pro Boxing kinder scheenbeschermers: de modellen

  • King Pro SG Kids – kinder kickboks scheenbeschermers

King Pro scheenbeschermers: dames en heren modellen

  • King Pro Revo – beginners
  • King Pro SG1-5 – intermediate/advanced
  • King Pro Thor – advanced

King SG Kids1-3 kinder kickboks scheenbeschermers

Het SG Kids-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes die kickboksen. Dit model van King Pro is nog niet zo lang verkrijgbaar, maar is enorm populair. Het SG Kids model is smal en delicaat vormgegeven in tegenstelling tot veel andere scheenbeschermers voor kinderen. Let er dus op dat ze relatief klein uitvallen.

King Pro Revo 1-4 kickboks scheenbeschermers

Het Revo-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Dit model van King Pro is nog niet zo lang verkrijgbaar, maar is in korte tijd razend populair geworden door de scherpe prijs en prettige pasvorm.

King Pro SG1-5 kickboks scheenbeschermers

Het SG-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Dit model van King Pro wordt al vele jaren geroemd door topvechters door de enorme bescherming van de scheenbenen die ze bieden. Ze zijn van haast onverwoestbare kwaliteit en gemaakt in de bakermat van het Muay Thai: Thailand.

King Pro Thor kickboks scheenbeschermers

Het Thor-model is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor zowel dames als heren die kickboksen. Dit nieuwe premium-model van King Pro is super strak en modern vormgegeven. Het heeft ook de nieuwste ontwikkeling in termen van pasvorm en functionaliteit meegekregen.

Wil je de King Pro Boxing scheenbeschermers liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel een hele grote collectie scheenbeschermers van alle bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klik op de icoontjes voor meer informatie.
King Pro Boxing scheenbeschermers bij Fight2Win

Beschermende vulling

King Pro Boxing scheenbeschermers hebben een goede beschermende vulling met extra verdikking op de scheenbenen.

Klittenbandsluiting

King Pro staat bekend om haar perfecte klittenbandsluiting. Door de dubbele sluiting aan de achterkant blijven King Pro Boxing scheenbeschermers perfect op hun plaats zitten.

Voetbescherming

Naast bescherming van het scheenbeen is ook je wreef goed beschermd tegen de harde felle impact van trappen.

Klantenbeoordeling

King Pro Boxing scheenbeschermers

[yl_get_average_attribute_rating category=’scheenbeschermers’ attribute=’brand’ terms=’king-pro-boxing’]