Skip to main content

Track & trace

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja dat kan. Vrijwel alle pakketten verzenden wij via de pakketservice van PostNL. Hiervoor is altijd een Track & Trace code beschikbaar. In hoge uitzondering verzenden wij ook wel eens iets via brievenbuspost. In dat geval wordt er door ons geen Track & Trace code verstrekt.

Zodra wij jouw bestelling gaan inpakken ontvang je van ons een e-mail met daarin een Track & Trace code om je bestelling te kunnen volgen.

Mijn Track & Trace code werkt niet

Als je al binnen enkele uren de Track & Trace code controleert, kan het zijn dat PostNL je pakket nog niet heeft ontvangen. In dat geval werkt je Track & Trace code ook nog niet. Normaal gesproken werkt iedere Track & Trace code sowieso vanaf de volgende ochtend.

Mijn Track & Trace link werkt niet

Sommige e-mailproviders schakelen uit veiligheidsoverweging bepaalde links in e-mailtjes uit. In dat geval zou het zo kunnen zijn dat jouw Track & Trace link niet werkt. Geen probleem natuurlijk. In dat geval kun je het formulier hieronder gebruiken om met je postcode en Track & Trace code je bestelling als nog te kunnen volgen.