Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 50,- gratis.
Melvin Manhoef

Melvin Manhoef

Melvin Manhoef werd op 11 mei 1976 geboren in Suriname. Toen hij drie jaar oud was verhuisde hij, samen met zijn ouders, van Paramaribo naar Rotterdam. Hoewel zijn oom een bokser was en Manhoef geregeld met zijn vriendjes bij hem ging trainen, lag zijn interesse toch bij het voetballen. Toen hij met zijn ouders naar Zaandam verhuisde, stortte hij zich helemaal op deze balsport. Hij voetbalde vijf jaar bij de voetbalclub VVZ in Zaandam en deed een korte opleiding aan de voetbalschool van AZ. In botbreuk in zijn been betekende echter het einde van zijn voetbalcarrière.

Zijn broer, Moreno, deed op dat moment aan thaiboksen en nam zijn broertje mee naar een training. Manhoef was verkocht en schreef zich meteen in bij Chuko Gym in Zaandam. Na drie maanden stond hij al in de ring en wist de wedstrijd zelfs te winnen! Deze overwinning smaakte naar meer en Manhoef zette zich helemaal in voor deze sport.

Hij stapte over van Chuko gym naar Rock gym en kwam al snel in de A-klasse terecht. Zijn trainer bij Rock gym vond dat Melvin over moest stappen naar een andere gym als hij nog verder wilde komen. Dit deed Manhoef en hij kwam terecht bij Chakuriki in Amsterdam. Hier trainde hij drie tot vier keer per dag om de top te bereiken. Hij stapte over naar Mike’s gym.

In 2004 moest Manhoef een tijdje stoppen maar maakte in februari zijn comeback maar verloor deze wedstrijd. Twee weken later won hij het Cage Rage gala en behaalde hiermee een titel. Deze titel verdedigde hij een aantal partijen later tegenover Cyborg. Hierdoor behaalde hij een hoogtepunt in zijn carrière, een k-1 contract.

Wil jij net als Melvin Manhoef een kickbokstalent worden? Alle kickboks spullen die je nodig hebt om meteen te beginnen met trainen vind je in onze webshop of in onze winkel. Je kunt het adres en de openingstijden van onze vechtsport winkel hier vinden.

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag 10:00-16:00
Zaterdag 11:00-15:00

Fight2Win.nl
Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel

Melvin Manhoef, topvechters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 50,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dindag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  11:00-15:00

Contact

© 2020 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.

Hallo daar!

Kunnen we je misschien ergens mee helpen?

Als je hieronder op de groene knop klikt opent je WhatsApp en kun je met ons appen.

Klik op de knop hieronder.

Accepteer het verzoek.

Start een WhatsApp chat.

Open WhatsApp