Skip to main content

Onze vechtsportwinkel

Onze vechtsportwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 – 16:00 uur. Je kunt gewoon binnenlopen om ons ruime assortiment te bekijken en bij serieuze interesse natuurlijk te passen.

Van bokshandschoenen tot scheenbeschermers, van kickboksbroekje tot sporttas. 99% van de vechtsportartikelen welke op onze webshop staan zijn ook te bekijken in onze winkel. Fight2Win: de beste bokswinkel en kickboks winkel van Nederland en ver daarbuiten!

Kom je speciaal voor een bepaald product, bel ons dan even op: 010 - 226 38 68. Dan laten we jou direct weten of dat specifieke product voorradig is en leggen we het voor je apart.

De ingang van onze winkel bevindt zich op de 2e verdieping aan de achterkant van het bruine gebouw.

Aan de rechterkant van het gebouw staat een hek open en daar loop je doorheen. Vervolgens bevindt de ingang zich direct om de hoek. Even aanbellen op Fascinatio Boulevard 1164 (3rd Millennium BV) en we doen de deur graag voor je open.

Je gaat het trappenhuis in en loopt naar buiten via de eerste buitendeur die je tegenkomt. Daar zie je onze winkel direct. Tot snel!