Skip to main content
Adidas logo

Adidas

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Adidas? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Adidas in ons assortiment!

ADIDAS

Adidas is een bekend Duits sportmerk dat opgericht is in 1949. Het merk staat vooral bekend om zijn hoogwaardige sportkleding, sportschoenen en accessoires. Naast het sponsoren van vele bekende sporters en sportteams heeft Adidas ook een lange geschiedenis in het boksen.

MEER DAN 50 JAAR ACTIEF

Adidas is al meer dan 50 jaar actief in de bokswereld en heeft een aantal van de grootste boksers in de geschiedenis gesponsord. In de jaren ’70 en ’80 was het merk het officiële kledingmerk van de bokswedstrijden van de Olympische Spelen. Ook heeft Adidas vele bekende bokshandschoenen en andere boksuitrustingen ontworpen en geproduceerd.

LEGENDARISCHE BOKSERS MET ADIDAS

Adidas heeft een lange relatie met bokser Muhammad Ali, die meerdere malen gevochten heeft in Adidas-boksschoenen en bokshandschoenen. Ook heeft Adidas andere beroemde boksers zoals Lennox Lewis en Oscar De La Hoya gesponsord.

ADIDAS ZORGT VOOR ONTWIKKELING

Naast sponsoring van individuele boksers en bokswedstrijden, heeft Adidas ook samengewerkt met grote boksorganisaties zoals de World Boxing Council (WBC) en de International Boxing Association (AIBA) om de sport te ondersteunen en te ontwikkelen. Adidas heeft zich ook ingezet voor de ontwikkeling van de sport in ontwikkelingslanden door middel van donaties en trainingen.

ADIDAS BOXING

In 2017 lanceerde Adidas de ‘’Adidas Boxing’’ lijn, dit zijn boks kleding en accessoires ontworpen voor professionele en amateur boksers. De lijn bevat bokshandschoenen, hoofdbeschermers, scheenbeschermers en andere boksuitrusting.

Kortom, Adidas heeft een lange en belangrijke relatie met het boksen en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en populariteit van deze sport.

Wil je de vechtsportartikelen van Adidas liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Adidas

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’adidas’]

Adidas vechtsportartikelen bij Fight2Win