Skip to main content
Super Pro logo

Super Pro

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van Super Pro? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van Super Pro in ons assortiment!

In 1978 werd een van de eerste vechtsportwinkels (van Super Pro) geopend in Rotterdam. Rotterdam werd altijd beschouwd als een boks stad. Het is de thuisbasis van Bep van Klaveren “The Dutch Windmill”, Olympisch kampioen van 1928. En van profboksers voormalig WBO-wereldkampioen Regilio Tuur, voormalig WBU-wereldkampioen Don Diego Poeder en vele anderen.

Nadat de winkel een groot succes werd, richtte de eigenaar het merk Super Pro Boxing Gear op. Met de slogan “the champions choice” veroverde het merk in een mum van tijd zijn plaats in de Nederlandse boks gemeenschap. Voor veel kampioenen was het merk letterlijk hun keuze om mee te trainen. Ook internationaal maakte het merk naam en werd het over heel Europa geëxporteerd.

Samenwerking met toptrainer Dennis Krauweel

Eind jaren 90 werden de winkel en het merk Super Pro overgenomen door Tom en zijn voormalige zakenpartner. Vanwege andere prioriteiten en de wil om groter te worden besloten ze om samen te werken met de beroemde kickbokstrainer Dennis Krauweel. Hij werd verantwoordelijke voor het merk. Halverwege de jaren 2000 ging Dennis alleen verder. Hij kreeg met het merk een groot publiek als sponsor van de Super League-evenementen, die door heel Europa werden uitgezonden.

Ambassadeur Super Pro: Rico Verhoeven

Dennis zelf, die met zijn vechters de wereld rondreisde van Japan tot de Verenigde Staten, hield het merk laag, wachtend op de juiste partner om langs te komen. Om zo het merk op een wereldwijd podium te lanceren. Door de jaren heen heeft Dennis ook een merk groot gebracht dat ook in de smaak is gevallen bij professionals, zo is bijvoorbeeld Rico Verhoeven (1 van de beste, zo niet de beste Nederlandse kickbokser ooit) een gezicht van Super Pro.

In 2018 hebben Dennis en Sportief BV hun krachten gebundeld. Met de expertise over het product en de community van Dennis en de jarenlange ervaring in productie en distributie van vechtsportproducten van Sportief BV, is er een onoverwinnelijk team ontstaan.

Wil je de vechtsportartikelen van Super Pro liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

Super Pro

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’super-pro’]

Super Pro vechtsportartikelen bij Fight2Win

 • 50,00
 • 99,00
 • 145,00
 • 65,00
 • 40,00
 • Oorspronkelijke prijs was: 50,00.Huidige prijs is: 39,00.
 • 179,00
 • 119,00
 • 50,00
 • 399,00
 • 75,00
 • 89,00