Handpads is dé manier om thuis te trainen

| Robin | Reageren
Soms ben je even niet in staat om naar de sportschool te gaan, maar wil je wel even je energie kwijt en in shape blijven. Wij vertellen je hoe je dat doet.

Handpads is dé manier om thuis te trainen

Soms ben je even niet in staat om naar de sportschool te gaan, maar wil je wel even je energie kwijt en in shape blijven. Of je wil simpelweg wat extra trainen op de verschillende facetten die komen kijken bij vrijwel elke vechtsport: conditie, snelheid, scherpte, techniek en kracht. Je kan wel gewoon thuis of buiten in het bos trainen. Dé manier om thuis te trainen met familie of je trainingsmaatje is pads training! Het enige dat je nodig hebt is een paar handpads en een paar bokshandschoenen. Zo kan je thuis trainen met je vader, moeder, vrouw, vriend, vriendin, broer of zus!

De voordelen van pads training zijn:

 • goede conditie training
 • ideaal om even het hoofd leeg te maken
 • kleine investering
 • neemt weinig ruimte in
 • 50,00
 • 135,00
 • 75,00
 • 110,00

Verbeteren van de conditie

Er zijn talloze manieren om te werken aan je conditie. Bij een goede pads training ben je echt gesloopt na afloop. Door langzaam op te bouwen en soms snelle combinaties erin te gooien, maak je een interval training. En dit is echt super goed voor je conditie. Dus door snel te gaan met combinaties, met korte rust periodes, bouw je een super goede conditie op. Je gebruikt ook veel spiergroepen. Onder andere je armen, schouders, rug en buikspieren worden aangesproken.

Ideaal om even het hoofd leeg te maken

Pads training is de beste training om even lekker de agressie eruit te slaan. Natuurlijk wil je lekker buiten wandelen, op een terrasje zitten en andere leuke dingen doen. Helaas het mag niet. Pak dan even de pads en een paar bokshandschoenen en sla lekker alle opgekropte woede eruit. Dit werkt echt, trust me 😉

Kleine investering

Voor een pads training heb je alleen een paar pads en een paar handschoenen nodig. Als je gaat voor de goedkoopste modellen, dan kan je met 100,- al klaar zijn! Wil je het wat beter aanpakken, dus leren bokshandschoenen en betere pads, dan kom je uit boven de €100,-. Kijk voor een mooie keuze bijvoorbeeld eens naar de XPRT Pad Training Set. Straks meer over welke pads we adviseren.

Neemt weinig ruimte in

In tegenstelling tot grote fitness installaties neemt een paar pads en een paar bokshandschoenen weinig ruimte in. Makkelijk op te bergen in een kast en mocht de crisis voorbij zijn, dan neem je de pads simpel mee in de auto voor een work out op het strand of in het bos.

 • 50,00
 • 135,00
 • 75,00
 • 110,00

Welke pads moet ik nemen?

Voor ieder budget hebben we de juiste pads! We maken onderscheid tussen thuisgebruik en sportschool gebruik. Op de sportschool worden pads dagelijks intensief gebruikt. Als je thuis gaat trainen, dan gebruik je de pads wellicht een paar keer per week.

De XPRT Hand Pads V4 Strikeforce zijn de ideale keuze voor mensen die thuis willen trainen en niet al teveel willen uitgeven. Deze pads zijn gemaakt van skintex, een hoge kwaliteit kunstleer. Sinds kort zijn er ook professionelere versies van deze bewezen pads op de markt: de XPRT Pro Focus Pads FP. Deze zijn strakker aan te trekken door een klittenbandsluiting en hebben een fijne mesh-afwerking voor betere doorluchting.

Als je bereid bent om iets meer uit te geven, dan zijn de King Revo pads echt aan te raden. Deze zijn net wat langer en door de curve kan je stoten als trainer zijnde beter opvangen. Er zit geen sluiting bij dus je kan snel de pads aan en uit doen. Zoek je wel pads met een extra sluiting, kijk dan eens naar de Booster Extreme pads. Deze echt lekker dik en geven maximale bescherming!

Als je een personal trainer bent of gewoon veel waarde hecht aan kwalitatief goede spullen, dan kom je uit bij Hayabusa en Twins. De Hayabusa hand pads PTS3 liggen echt waanzinnig lekker in de hand, zijn super licht en zijn lekker om mee te trainen. De Twins Hand Pads…tja…gewoon het beste van het beste. De prijs is er ook naar. Dit is echt een goeie en duurzame investering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor 16:00 uur besteld,
Vandaag verzonden.
Gratis verzending vanaf € 75,-

© 2023 Fight2Win. Alle rechten voorbehouden.