Skip to main content
XPRT Fight Gear logo

XPRT Fight Gear

Ben je op zoek naar vechtsportartikelen van XPRT Fight Gear? Dan ben je bij Fight2Win aan het juiste adres want wij hebben diverse vechtsportartikelen van XPRT Fight Gear in ons assortiment!

Het verhaal van XPRT Fight Gear begint in 2005. Enthousiast vechtsporter en ondernemer droomt al jaren van een shop vol met de mooiste fighting gear, die beschikbaar én bereikbaar is voor iedereen. Met persoonlijke ervaringen in de vorm van trainingsstages, seminars, wedstrijden en research heeft hij een duidelijk beeld gekregen van hoe hij vechtsport, martial arts en vechtsportartikelen in het nieuwe millennium kan gaan aanbieden aan een breder publiek.

Met riante ervaringen in Thaiboksen, boksen, karate en vooral ITF Taekwon-do begint Fight2Win aan de eerste stappen van een volledig product assortiment. Eerst met uitsluitend ITF Taekwon-do pakken, safety equipment onder het merk en de website Taekwon-do.nl. Daarna volgt de slogan: Fight2Win. En uiteindelijk komt er dan met hulp van andere vechtsporters en grafisch vormgevers een logo en een naam voor een baanbrekend en betaalbaar vechtsportmerk: XPRT Fight Gear!

En de rest is geschiedenis in wording…het pad vervolgt en wordt steeds breder en langer.

XPRT Fight Gear: een compleet assortiment

Inmiddels heeft XPRT een volledige lijn in ITF Taekwon-do, andere budosporten, kickboksen, MMA en Thaiboksen. Er zijn meer dan 50 verschillende modellen bokshandschoenen voor kinderen en volwassenen van kunstleer en van 100% runderleder. Tevens een zeer origineel en uitgebreid assortiment van kickboksbroekjes, met unieke en originele designs. Een nieuwe city-line en nations-line zijn gelanceerd aan het eind van 2022 en er zal nog veel meer gaan volgen!

XPRT bokshandschoenen: model range

  • Competitor V1 – kinderen/beginners
  • Competitor Camo V2 – kinderen
  • Competitor Nations V2 – kinderen
  • Competitor Vision – kinderen
  • Enforcer V4 – beginners/intermediate
  • Top Gloves – beginners/intermediate
  • Pro V3 – beginners/intermediate/advanced

Wil je de vechtsportartikelen van XPRT Fight Gear liever eerst even passen of bekijken? Kom gerust langs in onze vechtsportwinkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam). Voor de deur kun je altijd gratis parkeren. Onze openingstijden vind je onderaan de pagina.

Natuurlijk hebben we in onze vechtsportwinkel ook een hele grote collectie vechtsportartikelen van andere bekende vechtsportmerken. Heb je een vraag? Bel of mail ons gerust. WhatsAppen kan trouwens ook (icoontje rechtsonder in je scherm).

Klantenbeoordeling

XPRT Fight Gear

[yl_get_average_attribute_rating attribute=’brand’ terms=’xprt-fight-gear’]

XPRT Fight Gear vechtsportartikelen bij Fight2Win