Skip to main content

Terugblik op de carrière van Badr Hari

Badr Hari is vanaf het begin van zijn carrière een opvallende vechter geweest. Helaas kwam dit niet altijd alleen door zijn kwaliteiten in de ring. Badr Hari kampt al zijn hele leven met ongecontroleerde woede-uitbarstingen.

Terugblik op de carrière van Badr Hari

Badr Hari is vanaf het begin van zijn carrière een opvallende vechter geweest. Helaas kwam dit niet altijd alleen door zijn kwaliteiten in de ring. Badr Hari kampt al zijn hele leven met ongecontroleerde woede-uitbarstingen. Deze uitbarstingen hebben er volgens de medio ook toe geleid dat hij nooit écht alles uit zijn carrière heeft weten te halen.

Ik heb een bepaalde agressie in mijn lijf waarvan ik niet weet wat ik er mee moet. Ik haat mijn tegenstander echt als ik tegen hem vecht.

Badr Hari

Badr Hari zocht naar zichzelf

De meedogenloze K1-vechter Badr Hari besloot medio 2014 zich terug te trekken in Marokko om zichzelf terug te vinden. Hij liet enkele jaren later in het programma ‘KRO’s Profiel’ weten hoe de maanden van isolatie voor hem waren verlopen.

Ik kan nog steeds ontploffen… elk moment. Als bij mij de rem er af gaat, is het niet alleen mijn hoofd, maar mijn hele lichaam. Het is één grote explosie, met veel ruis en geraas. Dan zie ik het allemaal niet meer. Het is als een storm met windkracht 10, een orkaan of zelfs een ramp. Die agressie zit in mij en ik moet een manier vinden om er mee om te gaan, het te kanaliseren. Hoe dat precies moet, weet ik ook nog niet.

Badr Hari

Agressie van Badr Har

Ondanks de grote successen welke Badr Hari in zijn carrière heeft behaald is hij ook een paar keer flink de mist in gegaan. Zo vertelt hij dat hij zichzelf boven anderen zag staan. Dit kwam onder andere door het luxe leven wat hij leefde en hoe hij werd behandeld door anderen. De vechter liet zich zo gaan in de ring dat hij, ook meerder malen na een fluitsignaal, zijn tegenstander na trapte of na sloeg. Ook kwam hij in opspraak omdat hij buiten de ring klappen uitdeelde in zijn privéleven. Zo kreeg hij als gevolg daarvan een taakstraf.

Ondanks dat het (nog) niet echt officieel is bevestigd lijkt het er op dat hij niet meer zal terugkeren in de ring. Badr Hari heeft vele titels en successen behaald, maar ondanks dat zal hij bij het grote publiek herinnerd worden als iemand die zichzelf niet onder controle had.

Feitjes over Badr Hari

  • De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft in een uitspraak Badr Hari geprezen voor zijn uitstekende optredens in het kickboksen. Als Marokkaans topsporter heeft hij het ver geschopt, en zo verdiende hij dan volgens de koning ook officiële complimenten.
  • Ooit heeft de Marokkaan een paar muziek tracks opgenomen. Dit waren rapnummers met de toepasselijke namen ‘Stap maar in de ring’ en ‘Badboy’. De nummers waren samenwerkingen met de Nederlands-Marokkaanse rapper Appa.
  • Badr Hari steekt niet onder stoelen of banken dat hij een liefhebber is van hele dikke wagens. Hij heeft maar liefst 5 badass auto’s waar hij in rondrijdt. Onder anderen een Porsche 911 Turbo Cabriolet en een Ferrari 488 GTB staan bij hem in de garage.
  • Naast dat Badr Hari een relatie heeft gehad met Estelle Cruijff, heeft meer bekende kennissen. Zo is hij bevriend met Cristiano Ronaldo. Ook zijn er wel eens geruchten gegaan dat hij een romantische relatie had met Amber Rose, de ex van Kanye West én Wiz Khalifa. Ook is Badr Hari bevriend met de president van Tsjetsjenië, Ramzan Kadyrov.

Zelf ook kickboksen?

Kickboks jij zelf ook of twijfel je misschien om te gaan kickboksen? Kickboksen kent zoveel voordelen! Hier lees je bijvoorbeeld hoe je met kickboksen kunt afvallen en hier lees je wat vechtsporten met jou als persoon kan doen en daarnaast… Het is ook gewoon super satisfying om te doen.

Kickboksspullen bij Fight2Win

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *