Skip to main content

5 redenen om een vechtsporter te daten

| Robin | Reageren
In deze top 5 laten we je zien wat de voordelen zijn van het daten met een vechtsporter. 1: Zelfvertrouwen Bij de trainingen bouw je een een hoop zelfvertrouwen op en dit zul je ook aan je partner merken. Hij of zij zal niet snel opgeven en voor jou en zichzelf opkomen. 2: Je voelt […]

5 redenen om een vechtsporter te daten

In deze top 5 laten we je zien wat de voordelen zijn van het daten met een vechtsporter.

1: Zelfvertrouwen

Bij de trainingen bouw je een een hoop zelfvertrouwen op en dit zul je ook aan je partner merken. Hij of zij zal niet snel opgeven en voor jou en zichzelf opkomen.

2: Je voelt je veilig

Op straat een onveilig gevoel zal je niet hebben als er iemand naast je is die je kan beschermen. Je weet dat hij of zij er voor je zal staan en je niets laat overkomen mocht er wat gebeuren dan staat er iemand voor je klaar.

3: Sex

Dit punt mogen we absoluut niet over slaan in onze top 5 . Je partner heeft een goed uithoudingsvermogen waar door hij of zij niet snel uitgeput raakt, Bovendien zijn ze ook nog eens zeer lenig. Dit maakt het een stuk leuker tussen de lakens.

4: Rustig en kalm

De meeste mensen denken bij een vechtsporter gelijk aan agressieve persoon. Maar de meeste die een vechtsport beoefenen zijn vrij rustig. Zij kunnen hun frustraties kwijt in hun trainingen. Waardoor zijn een stuk relaxter zijn dit scheelt een hoop geruzie.

5: Gezond

Vechtsport en gezondheid gaan hand in hand met elkaar. Een gezonde voeding is belangrijk maar dit zie je ook terug. Geen overtollige kilo’s en een gezond uiterlijk. En zeg nou eens eerlijk een partner die er goed uit ziet vindt iedereen leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp

Klik hieronder op een medewerker en start een WhatsApp gesprek. Het kan druk zijn, maar we proberen natuurlijk zo snel mogelijk te reageren.