Skip to main content

Extra Sportschool
korting op alles

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen wordt naar uw e-mailadres verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je ervaring op onze webshop te verbeteren. In geen geval verstrekken wij jouw gegevens aan derden. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Fight2Win logo

Sportscholen

Naast particuliere klanten heeft Fight2Win ook veel sportschool klanten. We kunnen namelijk vrijwel alle vechtsportartikelen leveren en het meeste daarvan hebben wij ook altijd op voorraad. Naast dat we snel en ook in grote aantallen kunnen verzenden hebben we ook een echte winkel aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel. Je kunt je bestelling dus ook direct zelf even gezellig komen afhalen. We geven je graag even een rondleiding door onze show room en ons grote magazijn.

Fight2Win is momenteel exclusief distributeur in Nederland van XPRT en biedt op dit zeer kwalitatieve vechtsportmerk dan ook zeer interessante marges voor wederverkopers. Daarnaast voeren we nog vele andere topmerken uit de vechtsportwereld welke je niet bij de gemiddelde sportwinkel zult vinden. Wij proberen te excelleren door onze service en houden daarom ook een grote voorraad aan, zodat wij aan iedereen direct kunnen leveren.

Speciale prijzen voor sportscholen

Als je via bovenstaande rode knop een sportschoolaccount hebt aangevraagd komt deze direct bij ons. binnen. Na controle wordt je sportschoolaccount geactiveerd en kun je direct een bestelling plaatsen met de speciale sportschoolprijzen. Ben je dus eigenaar/werkzaam bij een sportschool, sportvereniging of onderwijsinstelling? Wacht niet langer en maak direct een sportschoolaccouint aan!

Onze winkel in Capelle aan den IJssel

Wij zijn 6 dagen per week geopend dus kom gerust (ook onaangekondigd) even langs om gezellig kennis te maken. Voor de deur kun je altijd gratis parkeren! Onze openingstijden vind je onderaan de pagina. We zijn trouwens ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De metrohaltes Capelse Brug en Kralingse Zoom liggen op maximaal 10 minuten loopafstand.

Adresgegevens Fight2Win

Fascinatio Boulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel

Telefoon: 010 - 226 38 68
E-mail: [email protected]

Korting sportscholen

  • 35% op Taekwon-do.nl
  • 30% op XPRT Fight Gear
  • 20% op Fumetsu, Boxia Italy
  • 15% op alle andere producten
  • Complete sets zijn uitgesloten van korting.

Enkele voorwaarden

  • Verzendkosten bedragen altijd € 10,- (Nederland) en € 15,- (Buitenland) ex. btw.
  • Minimum bestelbedrag 1e order: € 500,-
  • Minimum bestelbedrag bij verzenden: € 100,-
  • Afhalen: bij voorkeur order plaatsen via website
  • Geen retourmogelijkheden (B2B)

Andere mogelijkheden

Fight2Win biedt naast het simpelweg bestellen met flinke korting ook de mogelijkheid om wederverkoper te worden met een volledig eigen webshop. Het enige wat jij in zo’n geval zou moeten doen is zorgen dat jouw leden op jouw webshop een bestelling plaatsen. Wij zorgen voor de rest en natuurlijk ontvang jij een aantrekkelijke commissie. Mocht je interesse hebben om hier iets mee te doen? Neem even contact met ons op.

Heb je nog geen sportschool account?

Registreren

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen wordt naar uw e-mailadres verzonden.

Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om je ervaring op onze webshop te verbeteren. In geen geval verstrekken wij jouw gegevens aan derden. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.