Fight2Win.nl bezorgt super snel
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Fight2Win.nl bezorgt super snel
€ 4,95 verzendkosten
en vanaf € 75,- gratis.
Beste scheenbeschermers kickboksen

Beste scheenbeschermers kickboksen

We krijgen in onze winkel vaak de vraag wat nu de beste scheenbeschermers zijn voor kickboksen. Op die vraag is niet direct antwoord te geven. Zo is de leeftijd van belang, het aantal keren dat je traint en ook de intensiteit van de training. Een scheenbeschermer heeft als doel om je scheenbeen en je wreef te beschermen. Als je begint met kickboksen zul je vaak last kunnen krijgen van je scheenbeen. Je scheenbeen moet namelijk wennen aan de impact van de trappen en blokken die je maakt. De zenuwen aan het oppervlak in je scheenbeen streven langzaam af zodat je steeds minder pijn gaat voelen. Als je echter stopt met trainen worden deze zenuwen weer actief en ga je dus weer alles normaal voelen. Je kan echter niet zomaar gaan trappen als een idioot als je niks mee voelt. Je kan bijvoorbeeld een botvlies ontsteking oplopen en dat is geen pretje! Een ideale scheenbeschermer geeft je dus voldoende bescherming maar laat je ook nog voelen als je een trap of een blok uitdeelt.

Scheenbeschermer kous-model
Scheenbeschermer kous-model

Beste kickboks scheenbeschermers voor kinderen

Voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar adviseren we altijd een kous model scheenbeschermer. Kinderen kunnen deze scheenbeschermer zelf aantrekken en dat is wel zo fijn voor de ouders als de trainers. Deze scheenbeschermers blijven goed op hun plek zitten en draaien niet tot nooit. Kinderen goed uit de voeten en kunnen goed meedoen met de training. Zo kunnen ze eerst goed de techniek van het trappen leren en later eventueel de overstap maken naar een wat hardere scheenbeschermer. Ook is de prijs interessant want het kousmodel kost slechts € 19.95. We hebben deze in het zwart en in het roze!
XPRT Scheenbeschermers Domination
XPRT Scheenbeschermers Domination

Beste scheenbeschermers kickboksen voor volwassenen

De keuze aan kickboks scheenbeschermers voor volwassenen is groot. De prijzen variëren van 24,95 tot 99,95! Kortom, er is een groot prijsverschil tussen de goedkoopste en de duurste. Dit betekent zeker niet dat de goedkoopste scheenbeschermer niet goed is! De katoenen scheenbeschermer van XPRT is bijvoorbeeld ideaal voor volwassenen die 1x per week trainen en daarbij weinig trappen. Ook voor pubers die gaan beginnen met kickboksen is deze katoenen beschermer ideaal. De prijs is leuk en ook voel je bij deze beschermer nog goed de impact van een trap.

Voor volwassenen die 2 tot 3x in de week trainen is wel aan te raden om een voorgevormde scheenbeschermer te dragen. Naast extra comfort ben je gewoon beter beschermd. Je moet de volgende wel gewoon op je werk verschijnen en misschien je kinderen naar school brengen. Bijna 90% van wat wij verkopen is dan ook een voorgevormde scheenbeschermer en die zijn altijd gemaakt van skintex, een super sterk synthetisch leer. Mannen en vrouwen kunnen allemaal dezelfde scheenbeschermers dragen maar voor vrouwen zijn er wel speciale modellen op de markt gebracht die rekening houden met de anatomie van de vrouw. Daarom maken we hieronder een verdeling tussen mannen en vrouwen.

Voor 16:00 uur besteld,
morgen in huis.
Gratis verzending vanaf € 75,-

Openingstijden

 • Maandag
  10:00-16:00
 • Dinsdag
  10:00-16:00
 • Woensdag
  10:00-16:00
 • Donderdag
  10:00-16:00
 • Vrijdag
  10:00-16:00
 • Zaterdag
  10:00-16:00

Contact

© 2022 Fight2Win.nl. Alle rechten voorbehouden.